Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Online shopping, site που μου τράβηξαν την προσοχή

     Αν και για την ώρα έχω κάνει μόνο μια αγορά online από ηλεκτρονικό φαρμακείο, συνέχεια προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα δρώμενα στην ηλεκτρονική αγορά.

     Υπάρχουν πολλά sites που κάνουν αποστολές στην Ελλάδα και είτε έχουν καλύτερες τιμές από αυτές της εγχώριας αγοράς είτε έχουν εταιρίες και προϊόντα που δεν κυκλοφορούν καθόλου εδώ. Κάποια έχουν δωρεάν μεταφορικά ενώ σε άλλα υπάρχει χρέωση.

     Το σημαντικότερο πριν αρχίσει το shopping στο internet είναι να έχουμε βγάλει κάποια προπληρωμένη κάρτα αγορών ή να έχουμε κάνει λογαριασμό μέσω της υπηρεσίας paypal για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές. Πλέον στο internet στα διάφορα bloggs αλλά και στο youtube υπάρχουν κριτικές για τα διάφορα sites που καλό είναι να δούμε πριν κάνουμε παραγγελία!

     Τα site που έχω ξεχωρίσει έχουν προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών. Έχουν διάφορες εταιρίες, οικονομικές όπως Nyx, Bourjois, Barry M, Milani, Rimmel London κτλ, κάποιες μεσαίες ας πούμε σε τιμή όπως Urban Decay, Stila κτλ και κάποιες high end με αρκετά ανεβασμένες τιμές όπως Nars, Charlotte Tilbury, Hourglass, Eve Lom etc. Αυτά που μου άρεσαν περισσότερο είναι τα εξής:








http://www.iherb.com/ Εδώ υπάρχουν κυρίως φυτικά προϊόντα περιποίησης και καλλυντικά

http://www.qvcuk.com/ Έχει ξεκινήσει να φέρνει, λίγα για την ώρα, Tarte cosmetics

http://shop.makemeup.gr/ Ελληνικό site


     Φυσικά το γνωστό σε όλους http://www.ebay.com/ όπου υπάρχουν τα πάντα!

     Και για το τέλος μερικά online φαρμακεία http://www.pharm24.gr/ και http://www.pharmacy2go.gr/ και το γαλλικό  http://www.hyperparapharmacie.com/.








     

     

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου