Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αγορές!!!

     Έκανα μια βόλτα στην Ερμού σήμερα με την φίλη μου την Κατερίνα κι αγόρασα τα πραγματάκια που φαίνονται στην φωτο ακριβώς από κάτω!


     Αρχικά πήρα τα γαντάκια σώματος από The body shop (3€). Τα έχω πάρει πολλές φορές σχεδόν σε όλα τα χρώματα, τώρα είχαν σειρά τα πορτοκαλί, κάνουν πολύ ωραία απολέπιση στο σώμα με όποιο αφρόλουτρο χρησιμοποιήσω.

    Ήθελα από καιρό να δοκιμάσω το νερό καθαρισμού της L'oreal και στα Hondos τα είχαν προσφορά 1+1 οπότε ήταν καλή ευκαιρία να το αγοράσω (5,47€)

    Όσο ήμασταν στα Hondos έπεσε το μάτι μου στο fast cuticle remover της Essence (2,29€), είναι gel που αφαιρεί τα πετσάκια (των πετσακίων όπως λέει η συσκευασία!!!), ανυπομονώ να δω τι κάνει!




     Τέλος κάναμε μία βόλτα από τα Golden rose και πήρα ένα κραγιόν 2000 lipstick στην απόχρωση 104 (2€) και μερικά βερνίκια με χρυσόσκονη το golden rose 69 (χρυσό με πολύχρωμο glitter) και ακόμα 3 umbrella nail polish στην απόχρωση 21 (κόκκινο-ροζ με χρυσόσκονη), στην απόχρωση 60 (ασημί) και 136 (μαύρο) για να κάνω σχέδια στα νύχια (1 και 2€)

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου