Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Golden rose lipsticks review



     Είχα δει στο youtube και είχα διαβάσει σε διάφορα έντυπα πολύ καλές κριτικές για την εταιρία Golden Rose κι αποφάσισα να δοκιμάσω τα κραγιόν της να δω αν όντως αληθεύουν όλα τα θετικά που είχα ακούσει.

     Η εταιρία αυτή είναι τούρκικη κι έχει πολύ οικονομικά προϊόντα, τα κραγιόν αυτά κοστίζουν 3 ευρώ κι ένα κοστίζει 4 το τελευταίο αν θυμάμαι καλά, τα οποία όμως δεν υπάρχουν σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών όπως τα Hondos.

     Αρχικά πήρα από τη σειρά 2000 lipstick την απόχρωση 104 και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Είναι πολύ ενυδατικό κραγιόν, η απόδοση του χρώματος είναι πάρα πολύ καλή κι αυτό που πραγματικά με εξέπληξε είναι η διάρκειά του. Κρατάει πραγματικά όλη μέρα! Ακόμα κι όταν έφαγα παρόλο που έφυγε η μεγαλύτερη ποσότητα του κραγιόν είχε αφήσει stain στα χείλη οπότε παρέμεινε τουλάχιτον το χρώμα. Τονίζω και πάλι ότι είναι πάρα πολύ ενυδατικά όλα τους, ακόμα κι όταν αρχίσουν να φεύγουν τα χείλη δεν σκάνε και δεν ξεφλουδίζουν καθόλου!

     Πήρα διάφορα από τις συλλογές που έχουν και μου άρεσαν όλα εξίσου! Γενικά διάλεξα ουδέτερες και κάπως πιο ροζ αποχρώσεις γιατί με βολεύουν για καθημερινή χρήση αλλά υπάρχουν σχεδόν σε όλες τις αποχρώσεις, κόκκινα, πιο nude πιο ροζ κτλ. Έχουν και μια ματ σειρά, νομίζω λέγεται matte velvet αλλά δεν βρήκα κάποια απόχρωση που να μου αρέσει για να δοκιμάσω, ελπίζω να βρω κάτι την επόμενη φορά! 

     Τώρα ως προς τα αρνητικά, δεν έχω βρει κάτι να με δυσαρεστεί. Η συσκευσία τους δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι πλαστική γκρι, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα όταν το προϊόν είναι τόσο καλό. Θα προτιμούσα βέβαια να μπορώ να τα βρω πιο εύκολα γιατί όπως είπα και πιο πάνω δεν υπάρχουν στα μεγάλα καταστήματα καλλυντικών. Υπάρχουν διαθέσιμα και για αγορές online στο  http://www.beautytown.gr/

                                                                         Till the next post
                                                                        Ministry of beauty






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου